Onze wachtwoordkluis, de sleutel tot uw online beveiliging.

Een veilige haven voor al uw gevoelige inloggegevens, waarbij geavanceerde encryptie en gebruiksvriendelijkheid samenkomen.

Beveilig je wachtwoorden

Voorkom een hack met onze wachtwoordkluis.

Krachtige beveiliging binnen enkele minuten

Wanneer je meer wil doen, beveiligen en samenwerken. Onze wachtwoordkluis is snel en gemakkelijk in gebruik.

Onbeperkte wachtwoorden, onbeperkte apparaten

Toegang op meerdere platforms voor mobiele, browser- en desktop-apps. Ondersteund in meer dan 50 talen.

Bescherm wat voor u belangrijk is

U plaatst uw wachtwoorden in onze wachtwoordenkluis en wij verzorgen de rest. Hosting, encryptie, backups en ondersteuning.

Probeer onze dienstverlening vrijblijvend.

Beheer uw wachtwoorden met gemak

Houd uw gegevens veilig.

Met onze wachtwoordkluis hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het onthouden van talloze wachtwoorden. Onze geavanceerde wachtwoordkluis beschermt uw gegevens met end-to-end encryptie, zodat u met een gerust hart kunt ondernemen en samenwerken.

Ultieme controle over uw digitale beveiliging

Centraliseer en bescherm uw bedrijfsgegevens.

Wij bieden een krachtig platform voor het beheren van wachtwoorden en gevoelige informatie voor uw bedrijf. Met geavanceerde functies zoals gecentraliseerd gebruikersbeheer en organisatiebrede beleidsregels, kunt u de veiligheid van uw gegevens versterken en de toegang nauwkeurig beheren.

Verbeter de productiviteit en beveiliging

Maak wachtwoordbeheer moeiteloos.

Met onze wachtwoordkluis kunt u eenvoudig sterke wachtwoorden genereren, delen en opslaan voor al uw accounts. Bespaar tijd, minimaliseer risico’s en zorg voor gemoedsrust met onze intuïtieve en veilige wachtwoordkluis.

Neem direct contact met ons op.

Begin vandaag nog met het versterken van je beveiliging! Probeer onze wachtwoordkluis gratis 14 dagen of neem contact met ons op voor een advies op maat. Zijn uw wachtwoorden optimaal beschermd?