Next-gen bescherming binnen handbereik.

Met een arsenaal aan geavanceerde beveiligingsfuncties biedt SC Protect een ongeëvenaarde bescherming tegen de meest verraderlijke cyberaanvallen.

Beveiliging van uw systemen

Versterk uw beveiliging met onze complete beveiligingssoftware.

Next-Gen Antivirus

NGAV gebruikt innovatieve technologieën zoals machine learning en gedragsanalyse om zowel bekende als onbekende malware te blokkeren, waardoor uw endpoints beschermd blijven tegen diverse cyberdreigingen.

Endpoint Protection Platform (EPP)

EPP is een geïntegreerde beveiligingsoplossing die is ontworpen om bedreigingen op apparaatniveau te detecteren en te blokkeren.

Endpoint Detection & Response (EDR)

EDR biedt diepgaande zichtbaarheid in endpoint- en netwerkactiviteiten, waardoor wij en AI verdachte activiteiten kunnen monitoren, analyseren en snel kunnen reageren op mogelijke cyberaanvallen.

Probeer onze dienstverlening vrijblijvend.

De beste beveiliging voor uw systemen

Wat is SC Protect?

SC Protect is een uitgebreide endpoint-beveiligingsoplossing die geavanceerde technologieën gebruikt om je werkstations te beschermen tegen malware, ransomware en andere cyberaanvallen. Het biedt continue monitoring, proactieve detectie en respons, waardoor uw bedrijf beschermd blijft in een steeds evoluerend bedreigingslandschap.

Kosteneffectieve oplossing voor het MKB

Waarom kiezen voor

SC Protect?

Met SC Protect krijgt u niet alleen hoogwaardige beveiliging, maar ook gemoedsrust. Onze oplossing wordt ondersteund door deskundige ondersteuning en wij zorgen ervoor dat uw beveiliging altijd up-to-date is. Bovendien kunnen wij SC Protect aanbieden voor een laag bedrag per werkstation, waardoor het een kosteneffectieve optie is voor bedrijven van elke omvang.

Wij staan voor u klaar

Bescherm uw bedrijf met onze NGAV & EDR!

Bescherm uw bedrijf tegen cyberaanvallen en waarborg de veiligheid van uw gegevens met SC Protect. Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van deze krachtige endpoint-beveiligingsoplossing. Met SC Protect kunt u met vertrouwen opereren, wetende dat uw bedrijf veilig is tegen cyberdreigingen.

Neem direct contact met ons op.

Begin vandaag nog met het versterken van uw beveiliging! Probeer SC Protect gratis 14 dagen of neem contact met ons op voor een advies op maat. Is uw bedrijf optimaal beschermd?