DevSecOps

DevSecOps

Integreer security naadloos in uw softwareontwikkelingsproces met onze DevSecOps-diensten. Door geavanceerde technologieën te combineren met ons deskundige team, maken we cybersecurity een integraal onderdeel van uw ontwikkel- en operationele processen. Onze diensten zijn ontworpen om uw software sneller en veiliger naar de markt te brengen, zonder concessies te doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze dienstverlening

Integratie van security in CI/CD pipelines: Wij integreren security-controles in uw Continuous Integration en Continuous Deployment (CI/CD) pipelines. Met security ingebouwd in elke stap van het ontwikkelproces, detecteren we vroegtijdig kwetsbaarheden en lossen ze snel op. Dit verbetert de algehele cybersecurity van uw software.

Automatisering van securitytesten: We maken gebruik van geautomatiseerde securitytesten, zoals statische en dynamische code-analyse. Door deze testen continu uit te voeren, identificeren we potentiële beveiligingsproblemen in een vroeg stadium. Dit leidt tot robuustere en veiligere applicaties.

Container en Kubernetes security: We implementeren security-maatregelen voor containerized applicaties, zoals het scannen van container images en het toepassen van runtime security. Dit zorgt ervoor dat uw containerized omgevingen veilig en betrouwbaar zijn.

Infrastructure as Code (IaC) security: Wij helpen bij het beveiligen van uw Infrastructure as Code (IaC) configuraties, zodat uw infrastructuur consistent en veilig wordt uitgerold. Dit minimaliseert het risico op configuratiefouten en beveiligingslekken.

De voordelen van onze DevSecOps-diensten

Versnelde time-to-market: Door security naadloos te integreren in uw ontwikkelproces, verminderen we security-gerelateerde vertragingen. Dit zorgt voor een snellere time-to-market. Uw teams kunnen zich concentreren op innovatie, terwijl wij de cybersecurity waarborgen.

Verbeterde cybersecurity: Onze aanpak zorgt ervoor dat security vanaf het begin wordt meegenomen in het ontwikkelproces. Dit resulteert in applicaties die beter beschermd zijn tegen moderne cyberdreigingen.

Kostenbesparing: Het vroegtijdig identificeren en oplossen van security-problemen bespaart kosten die anders zouden ontstaan door latere fixes of security-incidenten. Dit verhoogt de efficiëntie en verlaagt de totale ontwikkelingskosten.

Verbeterde compliance: Wij helpen ervoor te zorgen dat uw ontwikkelprocessen voldoen aan de nieuwste industriestandaarden en regelgeving. Dit helpt juridische en financiële risico’s te minimaliseren en verzekert dat uw bedrijf compliant is.

Door te kiezen voor onze DevSecOps-diensten investeert u in een toekomst waarin uw softwareontwikkelingsprocessen zowel snel als veilig zijn. Dit resulteert in een sterkere cybersecurityhouding en een betrouwbaar ontwikkelingsproces. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we samen uw DevSecOps-strategie kunnen verbeteren en uw software security kunnen versterken.